Hier vind je onze uit-tips, culinaire agenda & events. Onze uit-tips, culinaire agenda & events. Klik hier

Pie Pa Pasen

puur eten en slapen op een echte boerderij

Pie Pa Pasen

puur eten en slapen op een echte boerderij
Pasen bij Bossem
Pasen bij Bossem
Klik hier voor
meer informatie

Pasen bij Bossem
Pasen bij Bossem

Pasen bij Bossem

Pasen bij Bossem

Pasen bij Bossem

Beleef een authentiek Twentse Paasdiner bij Bossem en we nodigen jullie uit om deel te nemen aan een Twentse traditie.

Het Paasweekend staat in Twente in het teken van gezellig samenzijn en oeroude tradities waar jong en oud aan meedoet. Liane van de VVV heeft er een mooi artikel over geschreven: Twentse Paas tradities uitgelegd – Ootmarsum-Dinkelland Bij Bossem hebben we een Lattropse ‘Poaskearl’ in ons midden, dus over de plaatselijke gebruiken kunnen we jullie desgewenst ook alles vertellen. Daarnaast zorgen we natuurlijk met plezier voor een uitgebreid Paasontbijt en mooie diners. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vrijdag 29 maart: Bossems Tafel
  • Zaterdag 30 maart: In de middag wordt er paashout gehaald. ‘s Avonds kunnen jullie aanschuiven voor een feestelijk Paasdiner. Rondje boerderij & Twentse Table D’Hôte De kosten hiervoor zijn € 52,50 per persoon.
  • Zondag 31 maart: lekker smullen van het uitgebreide paasontbijt of brunch. In de middag kunnen jullie gaan kijken naar het paasstaak slepen. ‘s Avonds zijn jullie welkom aan Bossems Paastafeldiner en daarna kunnen jullie desgewenst naar een paasvuur gaan.
  • Maandag 1 april: Na een heerlijk paasontbijt of brunch richting huis of bijvoorbeeld nog een bezoekje brengen aan Ootmarsum waar het bijzondere gebruik ‘vlöggel’n’ plaatsvindt.

Paasbrunch

Eerste of tweede Paasdag relaxed en feestelijk beginnen? We verzorgen dan een (h)eerlijke paasbrunch met allerlei lekkere broodjes, vers fruit en diverse warme items. Iedereen is van harte welkom om gezellig aan te schuiven. Kijk hier alvast wat je kunt verwachten en vergeet niet tijdig een plekje te reserveren. Vanuit onze open keuken komen de volgende lekkernijen op het buffet:

  • Uitgebreid broodassortiment met o.a. croissants, verse broodjes, Twentse krentenwegge, krentenbol, waldkorn en boerenbroden
  • Daarbij divers zoet en hartig beleg
  • Koffie, thee, (karne)melk, smoothies en sappen van Oold Bleank
  • Huisgemaakte soep
  • Zelfgemaakte worstenbroodjes
  • Eierfeest: diverse bereidingen van ei
  • Ham meloen
  • Wrap met carpaccio
  • Gemarineerde komkommer & tomaat
  • Boerenyoghurt
  • Gesneden fruit

De kosten hiervoor zijn € 28,00 per persoon en kinderen van 4 tot 12 jaar € 15,00 per persoon. Aanschuiven kan vanaf 11:00 uur, uitsluitend op basis van reservering (vol=vol). Geven jullie bij de reservering gelijk even door of we rekening kunnen houden met een mogelijk dieet? Ben je de dag ervoor al te gast en blijf je logeren? Dat kun je kiezen uit het Paasontbijt of de brunch (meerprijs), hier nemen we ter zijnde tijd even contact over op.

Reserveren kan via info@bossem.nl of telefonisch (0541) 22 13 92

“heanig an”

“heanig an”

Jou laten proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is: dat is wat ons drijft. En dat doen we vanuit een eeuwenoud boerenerf in Twente. Naast onze natuurinclusieve veehouderij kun je hier op een originele en duurzame manier eten en overnachten.

We hopen dat je met een verblijf op Erfgoed Bossem voldoende ‘vertraging’ opdoet om weer fris in je dagelijkse leven te stappen, de essentie te pakken en te genieten van alle mooie momenten.

Lees meer over Erfgoed Bossem

“heanig an”

Jou laten proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is: dat is wat ons drijft. En dat doen we vanuit een eeuwenoud boerenerf in Twente. Naast onze natuurinclusieve veehouderij kun je hier op een originele en duurzame manier eten en overnachten.

We hopen dat je met een verblijf op Erfgoed Bossem voldoende ‘vertraging’ opdoet om weer fris in je dagelijkse leven te stappen, de essentie te pakken en te genieten van alle mooie momenten.

Lees meer over Erfgoed Bossem