Er is van alles te doen op en rond ons erf. Check hier de Check hier de activiteitenkalender.

(h)eerlijk pinksteren

puur eten en slapen op een echte boerderij

(h)eerlijk pinksteren

puur eten en slapen op een echte boerderij
kom proeven
op de boerderij
Klik hier voor
meer informatie

kom proeven
op de boerderij

Proeven van de Plank

Proeven van de Plank

Proeven van de Plank

Zondag – eerste Pinksterdag – kunnen jullie komen Proeven van de Plank! Als voorgerecht maken we kleine hapjes met een Twentse twist om samen te delen. Ook op de andere dagen van dit lekkere lange weekend gaat ons keukenteam ‘los’.

Voor deze zondag heeft het keukenteam een mooi menu (€ 30,00 p.p.) samengesteld, bestaande uit:

Proeven van de Plank: heerlijke Twentse hapjes om samen te delen
Licht gebonden veloute van waterkers met een vleugje rode paprika
~~~~
Op de huid gebakken parelhoenderfilet gebardeerd met truffeltapanade, zwarte pastalinten, Twentse shiitakes
en een saus van eekhoorntjesbrood
~~~~
Ter uitbreiding van het menu (€ 7,00)
Taartje van lemoncurd en ijs van bourbon vanille van ijsboerderij De Bölte

Aanschuiven kan tussen 17.30 en 19.00 uur. Eten jullie mee? Dat vinden we heel leuk! Laat het ons wel even van tevoren weten.
Ook kinderen zijn van harte welkom. In overleg met jullie maken we met plezier een aangepast kindermenu.

Verder ziet de culinaire agenda er dit weekend als volgt uit:

  • Donderdag en vrijdag van 18.00 tot 19.30 uur: schuif aan voor een stoer 1, 2 of 3 gangen verrassingsdiner aan Bossems Tafel (prijsindicatie 3 gangen € 37,00 p.p.)
  • Vrijdag gaat de hout gestookte steenoven aan om ter plekke verse pizza’s te bakken. Natuurlijk zorgen we voor fijne Italiaanse bijgerechten. We bakken tussen 17.00 en 19.00 uur (onbeperkt pizza eten € 15,00 p.p. / kinderen tot 12 jaar € 7,50 p.p.)
  • Zaterdag staat er een feestelijk Pinksterdiner van 4 gangen gepland aan onze Twentse table d’hôte van Bossems Brandrood en andere streekproducten (€ 47,00 p.p.). Jullie kunnen kiezen uit een plekje aan de gezellige stamtafel (aanvang 19.00 uur), waar koeboer Dennis het verhaal over de mooie producten die op het bord worden gepresenteerd vertelt of een knus tafeltje voor twee. Laat ons bij de reservering even weten waar jullie voorkeur naar uitgaat.

Onze keuken werkt volgens het ‘no waste’ principe. Vooraf reserveren is daarom noodzakelijk. Dat kun je hier doen.
We horen dan ook graag of we rekening kunnen houden met een bepaald dieet.

“heanig an”

“heanig an”

Jou laten proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is: dat is wat ons drijft. En dat doen we vanuit een eeuwenoud boerenerf in Twente. Naast onze biologische veehouderij kun je hier op een originele en duurzame manier eten en overnachten.

We hopen dat je met een verblijf op Erfgoed Bossem voldoende ‘vertraging’ opdoet om weer fris in je dagelijkse leven te stappen, de essentie te pakken en te genieten van alle mooie momenten.

Lees meer over Erfgoed Bossem

“heanig an”

Jou laten proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is: dat is wat ons drijft. En dat doen we vanuit een eeuwenoud boerenerf in Twente. Naast onze biologische veehouderij kun je hier op een originele en duurzame manier eten en overnachten.

We hopen dat je met een verblijf op Erfgoed Bossem voldoende ‘vertraging’ opdoet om weer fris in je dagelijkse leven te stappen, de essentie te pakken en te genieten van alle mooie momenten.

Lees meer over Erfgoed Bossem