kom lekker eten
kom lekker eten
kom lekker eten
Je kunt bij ons komen tafelen of je nu wel of niet bij Bossem logeert. Onze eetgelegenheid is van dinsdag t/m zaterdag geopend, zie Menu du chef – lente. Extra events vind je in onze kalender. Wel even een plekje reserveren!
Lekker aanschuiven aan Bossems Tafel kan op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Onze keukenbrigade maakt een stoer diner van streekproducten (3 gangen: € 42,50 p.p.). Op zaterdag hebben we onze Twentse table d’hôte voorlopig nog in een ‘Corona-proof jasje’ gestoken, dus geen gezamenlijke tafel maar wel een uitgebreid 4 gangen diner (€ 52,50 p.p.) ook weer van (h)eerlijke streekproducten en het rundvlees van de eigen bio-boerderij. Kinderen zijn uiteraard ook van harte welkom om aan te schuiven. Daarvoor maken we in overleg met plezier een aangepast menu.
Blij van verspillingsvrij
Onze keuken werkt volgens het ‘no waste’ principe. Dat betekent dat we één menu per avond verzorgen en dat we dat afstemmen op de hoeveelheid gasten en natuurlijk het seizoen. We vragen jullie daarom uiterlijk om 14.00 uur op de betreffende dag te reserveren via mail info@bossem.nl of telefonisch (0541) 22 13 92.
“heanig an”

“heanig an”
Jou laten proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is: dat is wat ons drijft. En dat doen we vanuit een eeuwenoud boerenerf in Twente. Naast onze natuurinclusieve veehouderij kun je hier op een originele en duurzame manier eten en overnachten.
We hopen dat je met een verblijf op Erfgoed Bossem voldoende ‘vertraging’ opdoet om weer fris in je dagelijkse leven te stappen, de essentie te pakken en te genieten van alle mooie momenten.
“heanig an”

Jou laten proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is: dat is wat ons drijft. En dat doen we vanuit een eeuwenoud boerenerf in Twente. Naast onze natuurinclusieve veehouderij kun je hier op een originele en duurzame manier eten en overnachten.
We hopen dat je met een verblijf op Erfgoed Bossem voldoende ‘vertraging’ opdoet om weer fris in je dagelijkse leven te stappen, de essentie te pakken en te genieten van alle mooie momenten.