slow food
lekker, puur en eerlijk
Zowel als boer als bourgondiër staan we voor lokale voedselproductie.

Zowel als boer als bourgondiër staan we voor lokale voedselproductie.
vlees van eigen koe
zeldzaam lekker
Met toewijding gehouden, met zorg verwerkt en bereid.

Met toewijding gehouden, met zorg verwerkt en bereid.
twentse table d’hôte
puur eten in uniek gezelschap
Laat je culinair verrassen door al het moois uit onze boerderijkeuken.

Laat je culinair verrassen door al het moois uit onze boerderijkeuken.
Eten
Proeven van het Twents landleven is voor ons een essentieel onderdeel, omdat we met de boerderij nauw verbonden zijn met de Twentse grond en het voedsel dat daar vandaan komt. Voor alle maaltijden kiezen we zoveel mogelijk voor ons eigen rundvlees en mooie, lokale producten volgens het Slow Food principe ‘think global, eat local’.
Het seizoen bepaalt wat er op tafel komt. Dat betekent elke keer weer nieuwe inspiratie voor ons keukenteam. Jaar rond kun je op zaterdagavond genieten van onze Twentse table d’hôte met het verhaal van de boer en de chef aan tafel. Op andere dagen, zie culinaire agenda, verrassen we je graag met een stoer diner aan Bossems Tafel. Geef ons keukenteam de vrije hand; daar wordt iedereen blij van!
Twente op je bord
Naast het vlees van het Brandrode Rund van de eigen kringloopboerderij, kiezen we zoveel mogelijk voor kwaliteitsingrediënten uit de nabije omgeving.
Onze keukenbrigade tovert met de prachtige groentes van tuinderij de Witte Raaf uit Denekamp, shiitakes uit Tilligte, jams van Twentefruit, zuivel van Kaas- en Zuivelboerderij Het Hoepel uit Mander en ijs van De Bölte uit Nutter. Bij het ontbijt serveren we appeltjes en sap van fruitboerderij Oold Bleank. Smullen van de regio in optima forma.
Appelsap en meer

In onze ontbijtmanden vind je heerlijk verse sap van fruit uit de boomgaard van Oold Bleank. Ze hebben ook een ‘snoepwinkel’ aan huis voor iedereen die van ‘vers van het land’ houd. Fijn adresje om op weg naar huis even langs te rijden!
Proef het seizoen!

Het beste van Twentse grond: rechtstreeks van de boerderij en ambachtelijk bereid. Daar staat Bossem voor. Aanschuiven aan Bossems Tafel voor een stoer verrassingsdiner en daarna logeren in een leuke accommodatie. Hoe relaxed is dat?!
slooow easy weekend

‘Go with the flow’ dit weekend! Betrek een logeeraccommodatie naar keuze en schuif op zaterdagavond aan onze Twentse table d’hôte. Laat je tijdens dit bijzondere viergangen diner verrassen door al het moois wat op tafel komt en door het unieke gezelschap.