Puur eten en slapen
op een echte boerderij

Ons verhaal

Op 'oale groond'

Je voelt het meteen. Hier klopt ’t. Hier aard je en kom je tot rust. Hier geniet je. Van de ruimte en gastvrijheid. Van goed eten en drinken. Van samenzijn en mooie gesprekken. Van niks doen. Of juist wel wat doen.

Je bent op Erfgoed Bossem. De ‘oale groond’ waar de familie Rerink al eeuwenlang leeft en werkt en de cirkel van natuur, dieren en mensen rond maakt. Je voelt de verbondenheid, dit is het pure landleven.

Brandroden

Sinds 2007 mag Dennis Rerink als vijfde generatie Erfgoed Bossem beheren. Vanuit de rijke familiehistorie is iedereen op Erfgoed Bossem gericht om de natuurlijke kringloop in stand te houden en te laten zien dat de combinatie van landbouw, voeding en toerisme echt anders en beter kan. Erfgoed Bossem is de plek waar iedereen wint, doordat we het goede doen voor dieren en mensen. En vooral samenwerken, zoals het ‘noaberschap’ bedoeld is.

Je voelt de verbondenheid,
dit is het pure landleven.

Samen bouwen we aan een gezonde en duurzame lokale samenleving en economie. Hier zijn de stal, het land en de keuken direct met elkaar verbonden, waardoor je de natuur rechtstreeks op je bord krijgt. Hier is het leven, net als de natuur, overvloedig en dat voel je op de plekken waar je kunt slapen, eten en genieten. Hier ontmoeten mensen elkaar echt, omdat iedereen zichzelf kan zijn.

Door de natuur gedreven
Erfgoed Bossem is een circulaire boerderij waar de koeien gewoon ‘koe’ kunnen zijn, omringd door natuur gedreven landbouw. Het is een boerderijhotel met fijne kamers; Sterrenkubussen en lodgetenten brengen hemel en aarde bij elkaar. De vergaderplekken helpen je echt vooruit, alleen al door er te zijn. Een proeflokaal en een keuken waar lokaal en huisgemaakt de standaard is. Op Erfgoed Bossem kom je tot rust zodat je weer vooruit kunt. En waar je altijd terug kunt komen. Ook zin om ‘heanig an’ te doen? Welkom op Erfgoed Bossem.

Ons team

Alle werkzaamheden die daarbij komen kijken, kunnen we zeker niet meer alleen. Dankbaar zijn we dan ook met ons enthousiaste Bossem-team onder leiding van Melissa Broekhuis, chef-kok Leen van Liere en hoofd huishouding Judith Japink. Samen werken we met Wout, Marcella, Stephan, Monique, Wendy, Luka, Marc, Cor, Mariëtte, Marjon, Lauren, Jens, Dijne, Lindsey, Tess, Kian, Senne, Puck, Mandy, Pim, Jade, Nikki, Casper, Olle, Evelien, Tessa, Evi, Hanne, Julia, Mees, Mies, Pien, Sep, Yfke, Zoë en Wieke aan de invulling van Twentse gastvrijheid: gemoedelijk, respectvol en professioneel, maar bovenal aan een plek waar iedereen zichzelf kan zijn.