Hier vind je onze uit-tips, culinaire agenda & events. Onze uit-tips, culinaire agenda & events. Klik hier

puur eten en slapen op een authentieke boerderij

Onze werkwijze

Wanneer je bij Erfgoed Bossem verblijft ben je te gast op een boerderij in bedrijf. Dat betekent leven in de brouwerij maar ook wel eens een mestluchtje of een grote trekker die langs rijdt.

In de stallen vind je stierkalveren die rosé kalfsvlees opleveren. Deze dieren zijn afkomstig van melkveehouderijen waar alleen de koekalveren worden aangehouden ten behoeve van de melkproductie. De kalveren komen op ons bedrijf als ze circa drie maanden oud zijn en dan blijven ze een half jaar.

“heanig an”

“heanig an”

Jou laten proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is: dat is wat ons drijft. En dat doen we vanuit een eeuwenoud boerenerf in Twente. Naast onze natuurinclusieve veehouderij kun je hier op een originele en duurzame manier eten en overnachten.

We hopen dat je met een verblijf op Erfgoed Bossem voldoende ‘vertraging’ opdoet om weer fris in je dagelijkse leven te stappen, de essentie te pakken en te genieten van alle mooie momenten.

Lees meer over Erfgoed Bossem

“heanig an”

Jou laten proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is: dat is wat ons drijft. En dat doen we vanuit een eeuwenoud boerenerf in Twente. Naast onze natuurinclusieve veehouderij kun je hier op een originele en duurzame manier eten en overnachten.

We hopen dat je met een verblijf op Erfgoed Bossem voldoende ‘vertraging’ opdoet om weer fris in je dagelijkse leven te stappen, de essentie te pakken en te genieten van alle mooie momenten.

Lees meer over Erfgoed Bossem