Koeien & Kaarsen Kerstdiner
Op donderdag 25 december verzorgen we het Koeien & Kaarsen Kerstdiner met een sfeervolle kerstwandeling en culinaire verrassingen. Mogen we voor jullie een tafel reserveren?
Om 17 uur ontvangen we jullie graag bij ‘het onderschoer’, de entree van onze boerderij. Als we een frisse neus hebben gehaald gaan we lekker naar binnen om bij de kerstboom te genieten van een feestelijk 5 gangendiner.
Het Menu
-
voorgerecht
Preskop van het Brandrode Rund (🍃Soft tempeh balls) | Hummes van spliterwten | Gepofte varkenshuid | Zoetzure wortel | Mousse van knolselderij | Gel van bleekselderij
-
tussen
Koolrabi van de barbecue | Gepofte quinoa | Misozuke shiitake | Crème van bloemkool | Consomme van gefermenteerde shiitake
-
tussen
Zacht gegaarde kabeljauw (🍃Rendang van spitskool en oesterzwam) | Gele biet | Zoetzure appel | Vinaigrette van rode biet | Aardappelkrokant
-
hoofdgerecht
Twee bereidingen van het Brandrode Rund (🍃Curry van geroosterde knolselderij) | Hete bliksemtaart | Pastinaak | Schorseneer | Spruit | Jus van gefermenteerde rode kool (🍃Jus van ingekookte groenteschil)
-
pre-dessert
Spoom van koolzaadolie, gemberlikeur en vruchtensap van Oold Bleank
-
share-dessert
IJs van gekarameliseerde peer | Honing custard | Sponscake van oude kaas | Pannacotta van koffie en oude kaas | Crème van koffie | Bastogne crumble
5 gangendiner met wandeling, glühwein, amuse en pré dessert: € 74 per persoon, exclusief drankjes. In overleg maken we voor kinderen met plezier een aangepast menu. Reserveren kan telefonisch via 0541 – 22 13 92 of per mail info@bossem.nl