Midwinter diner
Op vrijdag 26 december verzorgen we het Midwinter diner bij ons op de boerderij. Komen jullie genieten van dit sfeervolle kerstdiner?
Op Tweede Kerstdag koken we weer de sterren van de hemel: een prachtig vijfgangenmenu, ambachtelijk bereid van de mooiste streekproducten waaronder kwaliteitsvlees van Bossems Brandrood. Compleet met welkomstdrankje, amuse en pré dessert leggen we jullie graag in de watten.
Het Menu
-
voorgerecht
Preskop van het Brandrode Rund | Hummes van spliterwten | Gepofte varkenshuid | Zoetzure wortel | Mousse van knolselderij | Gel van bleekselderij
-
tussen
Koolrabi van de barbecue | Gepofte quinoa | Misozuke shiitake | Crème van bloemkool | Consomme van gefermenteerde shiitake
-
tussen
Zacht gegaarde kabeljauw | Gele biet | Zoetzure appel | Vinaigrette van rode biet | Aardappelkrokant
-
hoofdgerecht
Twee bereidingen van het Brandrode Rund | Hete bliksemtaart | Pastinaak | Schorseneer | Spruit | Jus van gefermenteerde rode kool
-
pre-dessert
Spoom van koolzaadolie, gemberlikeur en vruchtensap van Oold Bleank
-
share-dessert
IJs van gekarameliseerde peer | Honing custard | Sponscake van oude kaas | Pannacotta van koffie en oude kaas | Crème van koffie | Bastogne crumble
5 gangendiner met glühwein, amuse en pré dessert: € 74 per persoon, exclusief drankjes. In overleg maken we voor kinderen met plezier een aangepast menu. Reserveren kan telefonisch via 0541 – 22 13 92 of per mail info@bossem.nl