Zondag 15 juni
Lekkers van de smoker
Tijdens de Smokey beer gaan we kwaliteitsrundvlees van Bossems Brandrood op de Oklahoma smoker garen voor een smakelijke maaltijd.
We verwelkomen jullie graag om 17.30 uur om een kort verhaal over het rundvlees te vertellen en onze natuur-inclusieve boerderij te vertellen.
Het menu bestaat uit:
VOORGERECHT
Aspergesoep Nagelhout | Peterselie | Aardappel
Biersuggestie: Othmar Hopfen Weizen
HOOFDGERECHT
Ossobuco met lava’s en parelgort | Brisket met aardappelsalade en een eitje | Bavette met rosti, duxelles en sereh jus | Shortrib met gepofte zoete aardappel
Op tafel: broodplank, boter, friet en een frisse salade
Biersuggestie: Othmar Rauch Weizen
DESSERT
Tiramisu | Rabarbercompote | Yoghurt sorbet
Biersuggestie: Othmar Licht Blond
Kosten: € 46 per persoon (exclusief bieren)
Graag van tevoren reserveren.
Zijn er allergieën of dieetwensen? De keukenbrigade houdt hier graag rekening mee.