Vaderdag: Smokey beer

Zondag 15 juni

Lekkers van de smoker

Tijdens de Smokey beer gaan we kwaliteitsrundvlees van Bossems Brandrood op de Oklahoma smoker garen voor een smakelijke maaltijd.

We verwelkomen jullie graag om 17.30 uur om een kort verhaal over het rundvlees te vertellen en onze natuur-inclusieve boerderij te vertellen.

Het menu bestaat uit:

VOORGERECHT

Aspergesoep Nagelhout | Peterselie | Aardappel

Biersuggestie: Othmar Hopfen Weizen

HOOFDGERECHT

Ossobuco met lava’s en parelgort | Brisket met aardappelsalade en een eitje | Bavette met rosti, duxelles en sereh jus | Shortrib met gepofte zoete aardappel

Op tafel: broodplank, boter, friet en een frisse salade

Biersuggestie: Othmar Rauch Weizen

DESSERT

Tiramisu | Rabarbercompote | Yoghurt sorbet

Biersuggestie: Othmar Licht Blond

 

Kosten: € 46 per persoon (exclusief bieren)

Graag van tevoren reserveren.

Zijn er allergieën of dieetwensen? De keukenbrigade houdt hier graag rekening mee.