twentse table d’hôte
Niets schept zo’n band dan gezellig bij elkaar aan tafel schuiven met echt lekker eten en een goed glas wijn erbij. Op en top genieten: van de diversiteit van je tafelgenoten en van al het moois dat uit onze boerderijkeuken komt. Huisgemaakt is hier standaard.
Elke zaterdag zijn jullie van harte welkom aan onze Twentse table d’hôte of je nu wel of niet op het erfgoed logeert. Aan de stamtafel nemen boer en kok jullie mee op culinaire ‘rondreis’ door Twente. Tijdens dit bijzondere vier gangendiner proef je onder andere biologisch rundvlees van de eigen boerderij en andere fijne kwaliteitsproducten uit de nabije omgeving, zie Zomer Menu .Een knus tafeltje voor twee behoort ook tot de mogelijkheden. We horen jullie voorkeur graag bij de reservering.
Op vooraankondiging ontvangt de boer(in) jullie op zaterdag om 17 uur bij het ‘onderschoer’ (de entree van de boerderij) voor een Rondje bio-boerderij. Tijdens deze mini-excursie maken jullie kennis met onze unieke kudde Brandrode Runderen en vertellen we jullie meer over de biologische werkwijze, het natuurbeheer en de cultuurhistorie van ons eeuwenoude erf. Natuurlijk is deelname aan dit ommetje geheel vrijblijvend.
Op andere dagen (zie culinaire agenda) kun je tussen 18.00 en 19.30 uur aanschuiven aan Bossems Tafel voor een stoer verrassingsdiner van een, twee of drie gangen. Uiteraard laat onze chef zich inspireren door het seizoen.
Ook kinderen zijn van harte welkom om aan te schuiven. In overleg maken we met plezier een aangepast menu voor hen van verse ingrediënten.
Voor groepen vanaf 12 personen verzorgen we op verzoek ook op andere dagen een table d’hôte.
Onze keuken werkt volgens het ‘no waste’ principe. We vragen jullie daarom voor de maaltijden uiterlijk om 14.00 uur op de betreffende dag te reserveren. We horen dan ook graag of we rekening kunnen houden met een bepaald dieet. Reserveren kun je hier doen.