Er is van alles te doen op en rond ons erf. Check hier de Check hier de activiteitenkalender.

laat je culinair verrassen

puur eten en slapen op een echte boerderij

laat je culinair verrassen

puur eten en slapen op een echte boerderij
culinair verrassen
puur eten en slapen
Klik hier voor
meer informatie

laat je culinair verrassen

puur eten en slapen op een echte boerderij

culinair verrassen
puur eten en slapen

twentse table d’hôte

Niets schept zo’n band dan gezellig bij elkaar aan tafel schuiven met echt lekker eten en een goed glas wijn erbij. Op en top genieten: van de diversiteit van je tafelgenoten en van al het moois dat uit onze boerenkeuken komt. Huisgemaakt is hier standaard.
Elke zaterdag zijn jullie van harte welkom aan onze Twentse table d’hôte of je nu wel of niet op het erfgoed logeert. Aan de stamtafel nemen boer en kok jullie mee op culinaire ‘rondreis’ door Twente (aanvang 19.00 uur). Tijdens dit bijzondere vier gangendiner (€ 47,00 p.p. exclusief drankjes) proef je onder andere biologisch rundvlees van de eigen boerderij en andere fijne kwaliteitsproducten uit de nabije omgeving. Een knus tafeltje voor twee behoort ook tot de mogelijkheden. We horen jullie voorkeur graag bij de reservering.

Op donderdag en vrijdag kun je tussen 18.00 en 19.30 uur aanschuiven aan Martins Tafel voor een stoer verrassingsdiner van een, twee of drie gangen (prijsindicatie 3 gangen € 37,00 p.p.). Uiteraard laat onze chef zich inspireren door het seizoen.

Kinderen zijn van harte welkom om ook aan te schuiven. In overleg maken we met plezier een aangepast menu voor hen van verse ingrediënten.
Voor groepen vanaf 12 personen verzorgen we op verzoek ook op andere dagen een table d’hôte.

Extra’s deze zomer

Deze zomer hopen we natuurlijk dat onze gasten weer zoveel mogelijk buiten kunnen eten: uitgebreid tafelen of een eenvoudige hap van pure ingrediënten. Op de volgende data stoken we de Oklahoma smoker op om de heerlijkste beefburgers van Bossems Brandrood te bakken:
maandag 29 april | 15, 22, 29 juli | 5, 12 en 19 augustus
We serveren de beefburgers met huisgemaakte sauzen, frisse salade, verse friet en gepofte aardappel. Uiteraard zorgen we ook voor lekkere vegetarische burgers.

Op woensdag in de vakantieperiode gaat de hout gestookte steenoven aan om ter plekke verse pizza’s te bakken op:
17, 24, 31 juli | 7, 14 en 21 augustus
Natuurlijk zorgen we voor fijne Italiaanse bijgerechten. We bakken tussen 17.00 en 19.00 uur (onbeperkt pizza eten € 15,00 p.p. / kinderen tot 12 jaar € 7,50 p.p.)

Onze keuken werkt volgens het ‘no waste’ principe. We vragen jullie daarom voor de maaltijden uiterlijk om 14.00 uur op de betreffende dag te reserveren. We horen dan ook graag of we rekening kunnen houden met een bepaald dieet. Reserveren kun je hier doen.
Klik hieronder voor meer informatie:

“heanig an”

“heanig an”

Jou laten proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is: dat is wat ons drijft. En dat doen we vanuit een eeuwenoud boerenerf in Twente. Naast onze biologische veehouderij kun je hier op een originele en duurzame manier eten en overnachten.

We hopen dat je met een verblijf op Erfgoed Bossem voldoende ‘vertraging’ opdoet om weer fris in je dagelijkse leven te stappen, de essentie te pakken en te genieten van alle mooie momenten.

Lees meer over Erfgoed Bossem

“heanig an”

Jou laten proeven, ruiken, horen, zien en voelen hoe heerlijk het landleven is: dat is wat ons drijft. En dat doen we vanuit een eeuwenoud boerenerf in Twente. Naast onze biologische veehouderij kun je hier op een originele en duurzame manier eten en overnachten.

We hopen dat je met een verblijf op Erfgoed Bossem voldoende ‘vertraging’ opdoet om weer fris in je dagelijkse leven te stappen, de essentie te pakken en te genieten van alle mooie momenten.

Lees meer over Erfgoed Bossem